Afvallen met een personal trainer

Afvallen met een Personal Trainer

Deel dit bericht op:

Afvallen met een Personal Trainer

Afvallen met een personal trainer uit Doetinchem: dit houdt het in

Afvallen, een fitter lichaam en lekkerder in je vel zitten? Het doel is prachtig, maar het realiseren ervan is makkelijker gezegd dan gedaan. Eigenhandig aan de slag gaan is een prima manier, maar sommige mensen ervaren het prettiger en minder stressvol wanneer ze persoonlijk begeleid worden met een duidelijk plan van aanpak. Als jij zo iemand bent, dan is afvallen met een personal trainer wellicht de juiste keuze voor je. Hij of zij helpt je met het behalen van jouw realistische doelen. Op sport- of voedingsgebied of op mentaal vlak. Het doel willen jullie immers samen behalen. Maar wat kost afvallen met een personal trainer precies? En hoe vind je de trainer die het beste bij je past? Wij leggen het je uit, zodat jij straks kunt zeggen: ‘Ik val effectief af, met behulp van een personal trainer’.

Zeg dag tegen de overtollige kilo’s, word fitter en ervaar (weer) de levensvreugde die je zo lang hebt gemist. Het zijn grote uitdagingen, maar met een hele grote impact op jezelf als je omgeving. Veel mensen gaan deze uitdagingen eigenhandig aan. Met een abonnement bij een sportschool, zelf een trainingsschema in elkaar zetten of met het volgen van online lessen op YouTube bijvoorbeeld. Maar de daadwerkelijke benodigdheden om resultaten te behalen, gemotiveerd te blijven en welke voedingsproducten goed voor je herstel zijn blijven een raadsel. Want wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet hetzelfde effect te geven. We zijn immers allemaal uniek. Daarom raden wij je aan om met een personal trainer aan de slag te gaan die jou bij al die factoren effectief ken begeleiden en helpen.

Wat kost een goede personal trainer

Dat klinkt goed toch, afvallen met een trainer? Naast de investering die je vanuit je mindset, leefstijl en planning zal moeten doen, vraagt het ook een investering op financieel gebied. Voordat de start dus zover is, is het belangrijk om te weten dat met een personal trainer afvallen ook een bepaald kostenplaatje met zich meebrengt.

De kosten voor afvallen met een personal trainer kunnen uiteenlopen en sterk variëren per traject. Het Sterke Start traject van Optimaal Leefstijl bestaat uit meerdere persoonlijke trainingen, groepstrainingen en persoonlijke coaching. Het is daarom belangrijk dat je van tevoren goed hebt uitgezocht waar je precies aan toe bent en wat je doelen zijn. Heb je dit concreet uitgedacht? Dan ga je op zoek naar een trainer die bij jou past.

Kwaliteit, deskundigheid en affiniteit

De kosten die jij maakt om af te vallen, een fitter lichaam te krijgen of gezonde leefstijl te ontwikkelen met behulp van een trainer, hangt af van verschillende factoren. Zo spelen opleiding, ervaring, de plaats en het aantal trainingen een belangrijke rol.

Plaats – Personal Training Doetinchem

Woon je in Den Haag? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk duurder uit voor een personal trainer dan wanneer je in Doetinchem woont. Ben je op zoek naar een trainer die bij jou thuis langskomt? Ook dan ben je meer geld kwijt dan wanneer je bij de sportschool afspreekt. Ook een trainer met een eigen kantoor of bedrijfsruimte zal een hoger uurtarief hebben dan iemand die dit niet heeft.

Benodigde trainingen

De kosten die je maakt voor afvallen met een trainer hebben veel te maken met het aantal sessies dat je afspreekt. Bespreek daarom samen de mogelijkheden. Kun je een pakket afkopen, of bij meerdere sessies om een korting vragen? Dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Wellicht kun je ook samen met een vriend of vriendin aan de slag, sessies combineren én het te betalen bedrag splitten.

Ervaringen van anderen

Naast de ervaring van de trainer zelf, zijn ervaringen van voorgaande klanten ook van groot belang. Zoek daarom de ervaringen en successen op over de trainer die jij op het oog hebt. Hier word je hoogstwaarschijnlijk nóg wijzer van in jouw zoektocht naar de juiste begeleider en creëer je ook meer affiniteit met degene waarmee je mogelijk gaat samenwerken. Ga altijd eerst in gesprek met je trainer, stel je vragen en kijk welke trainer het beste bij jou past.

Opleidingen

Tegenwoordig kan iedereen zich gemakkelijk personal trainer, coach, leefstijlcoach of sportinstructeur noemen of worden. Vraag daarom welke opleidingen iemand gevolgd heeft, welke diploma’s behaald zijn en welke cursussen zijn afgerond. Zo kun je beter bepalen of je de gevraagde kosten ook daadwerkelijk de moeite waard vindt voor wat er aangeboden wordt.

Val af met de juiste personal trainer

Heb jij moeite met het kiezen van de juiste persoon die je kan helpen naar een fittere versie van jezelf? Luister dan vooral goed naar je gevoel en combineer dit met je verstand. Voel je je niet op je gemak bij een trainer? Ga er dan vooral geen samenwerking mee aan. Wees daarnaast duidelijk wat jij wilt bereiken en welke begeleiding je volgens jezelf nodig hebt bij het afvallen. Wanneer je een goed gesprek hebt met je trainer, zal hij of zij met je meedenken. Zo kunnen jullie beiden goed bespreken wat het gezamenlijk kostenplaatje zal worden en of het tot een overeenkomst zal kunnen leiden. Is dat laatste je gelukt? Dan kun je samen vol energie en motivatie de strijd tegen de kilo’s aan.

Optimale resultaten met persoonlijke coaching & training

Wil jij effectief stappen vooruit maken en het maximale uit jezelf halen? Wil je ervaren wat personal coaching bij Optimaal Leefstijl jou kan opleveren? Je zal je leefstijl erop moeten aanpassen door gezonde eet- en drinkgewoontes te creëren. Onze leefstijlcoaches begeleiden en coachen je stapsgewijs bij dit proces. Vervolgens kan jij laagdrempelig en gemakkelijk veranderingen makkelijker toe passen in je nieuwe leefstijl en dat vasthouden. Benieuwd geraakt naar onze werkwijze of wil je meer informatie over Personal coaching? Get in touch! Neem contact met ons op.

Deel dit bericht op:

Wellicht ook interessant

Scroll naar boven

Founder & Leefstijlcoach

Berkay Arslanoglu

Met hartstocht zet ik mij in voor mijn werk. De ontmoetingen met verschillende mensen zijn voor mij een ware bron van vreugde. Elk individu heeft zijn of haar unieke verhaal, en ik ben er altijd om als kompas te dienen, om energie te geven en om te luisteren. Ik koester de momenten waarop ik iemands gedachten mag horen en geniet van het gezamenlijk slechten van obstakels. Angsten omarm ik met open armen, begeleid ik met zorg, en help ze te transformeren tot kracht.

Daarnaast ben ik een gepassioneerde sportliefhebber. Mijn voornaamste focus ligt op het persoonlijk coachen, verzorgen van trainingen, het opstellen van op maat gemaakte voedings- en trainingsprogramma’s, en het bieden van persoonlijke begeleiding aan degenen die het uiterste uit zichzelf willen halen.

”Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.”

 

In mijn jeugd had ik de droom om profvoetballer te worden. Een korte tijd speelde ik bij de jeugdopleiding van Vitesse. Echter, een ernstige knieblessure gooide roet in het eten. Dat moment markeerde een keerpunt in mijn leven, omdat ik de kracht moest vinden om mijn blessure om te buigen naar iets positiefs. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven groeien en mijn horizon blijven verbreden tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn blessure heeft me geleerd het menselijk lichaam fysiek en mentaal beter te begrijpen. Deze inzichten heb ik geïntegreerd in mijn trainingen en manier van coachen en hanteer ik vandaag de dag in de praktijk bij Optimaal Leefstijl. Mijn doel is om mensen met effectieve technieken efficiënter te laten trainen, een correcte lichaamshouding bij te brengen en hen te laten ervaren hoe sterk we wel niet kunnen zijn door onze mindset te versterken. Hierdoor worden ze sterker, fitter en ontwikkelen ze een dieper begrip van hun eigen lichaam. Ik transformeer zwaktes en tekortkomingen in de houding tot sterktes en pluspunten.

Wie weet kruisen onze wegen in de echte wereld, en dan kunnen we samen verder praten over onze gedeelde interesses en doelen.