A new way of life

Personal Coaching

Bij Optimaal Leefstijl begrijpen we dat iedereen op zijn eigen unieke reis is, met individuele doelen, uitdagingen en dromen. Personal coaching is jouw pad naar groei, succes en welzijn. Samen richten we ons op doelen zoals loopbaan, groei, relaties, gezondheid en stressmanagement.

Personal coaching

Resultaatgerichte aanpak

Productief en fit

Onze coaching is voor mensen die streven naar uitzonderlijke efficiëntie in hun leven, die snel van A naar B willen gaan. We creëren een vertrouwde omgeving om inzicht te krijgen in jouw doelen en obstakels. Samen ontwikkelen we praktische strategieën om jouw doelen te bereiken.

We richten ons op alle belangrijke aspecten van het leven, zoals gezondheid, privéleven en zakelijk succes, maar bovenal op jou als persoon. Een sterk en gezond lichaam vormt de solide basis voor een krachtig leven. Bij Optimaal Leefstijl maken we geen excuses; we stimuleren consistentie en toewijding.

Onze aanpak

Zo gaan we te werk

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek in de privéstudio of online schets je samen met je coach je huidige leefstijl op de 3 grote domeinen (relaties, werk en gezondheid). Hierdoor zijn we in staat om alle relevante details mee te nemen in het op maat gemaakte plan dat we voor je opstellen, met als doel het gewenste einddoel te bereiken.

Personal coaching

Fysieke assessments

Eerst kaderen we je huidige status aan de hand van een lichaamsanalyse en fysieke testen op vlak van je trainingsniveau. Vervolgens gaan we alle parameters zoals je lichaamscompositie, slaap, voedingspatroon en je huidige stress- en trainingsniveau in beeld brengen.

Personal coaching

Programmering

Terwijl alle data op diverse parameters verzameld zijn gaan we kijken hoe jouw 168 uren in een week eruitzien. Vervolgens kunnen we de optimale balans maken tussen relaties, je gezondheid en je business en maken we de top prioriteiten zichtbaar.
Personal coaching

Strategie

Samen met jou stellen we een volledig gepersonaliseerd leefstijlplan op. Dit plan heeft als doel een ideale structuur te creëren. Hiermee kan je jouw gezondheid, werk en persoonlijke situatie op de meest efficiënte manier sturen in de richting die jij wenst.Personal Training

Analyseren & corrigeren

Corrigeren als we afwijken gaat een belangrijke rol spelen in de impact die dit traject heeft op jouw leven. Bij elk gesprek gaan we evalueren waar we staan en gaan we met snelheid vooruit bewegen richting je doelen. Hierdoor haal jij meer rendement uit je week en ga jij 3x sneller vooruit dan de concurrentie.

Personal Coaching

Genieten & vasthouden

Als jij maandenlang dagelijks je doelen verpletterd ga je zien dat je binnen no-time zowel je financiële situatie, je communicatie op relatievlak, als je gezondheidsniveau tot een next level brengt. Levenskwaliteit wordt bepaald door de vrijheid die je creëert.

Personal coaching

1

Ready om jouw volle potentieel te benutten?

HOE?

GEZONDHEID ALS BRANDSTOF VOOR ZAKELIJK SUCCES

Onze coaching is voor ondernemers en drukbezette professionals die begrijpen dat investeren in de eigen gezondheid zal renderen in succesvolle zaken. Wij zijn géén reguliere gym of sportschool, maar bieden je wel dé sportieve omgeving om uitzonderlijk efficiënt te worden in het leven middels topkwaliteit Personal Training, Small Group Training en Performance Coaching. Wil jij een krachtig lijf, groeien in je mindset en met snelheid van A naar B gaan? Dan kies je voor onze kwalitatieve, duurzame en levensvriendelijke brandstof.

Over ons

Over ons

House of commitment

Een sterk en gezond lichaam is de absolute basis voor een gezond en krachtig leven. Wat als je er nu eens voor de volle 100% voor zou gaan? Bij Optimaal Leefstijl kennen we geen excuses, wel consistentie en toewijding. We bieden Premium Personal coaching aan voor ondernemers, professionals en gedreven individuen op vlak van eten, slaap, fysieke training en mindset.

Zij gingen je voor

Wat zeggen leden over ons?
Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Danny Schutter
Danny Schutter
Berkay is optimaal leefstijl, berkay staat voor het optimale uit het dagelijks leven halen, niet alleen gebaseerd op sport en voeding, maar het complete dagelijkse leven. Ondertussen ben ik ruim 2 jaar verder als optimaal leefstijl lid - teamgenoot - vriend. En ik heb me in lange tijden niet meer zo fit gevoelt. Het gevoel van je persoonlijke records verbreken en jezelf lichamelijk uitdagen, elke dag weer, zorgd voor de motivatie en adrenaline die je wilt voelen. Ik kan iedereen aanraden om minimaal het gesprek aan te gaan, dan zien we je snel! 💚
Anne Spekreijse
Anne Spekreijse
Wat een heerlijke gym! Geen gewone sportschool waar je anoniem sport. Maar een small group training met gelijkgestemden. Ieder op zijn eigen niveau zodat je soms een betere om hulp kan vragen, en soms de betere bent die om hulp gevraagd wordt. Maar altijd is Berkay aanwezig om je te helpen. Dat is zijn kracht. Er zijn voor je. Elke training weer. Zijn kennis en kunde kent geen grens, en zijn positieve kijk is enorm motiverend en helpend. Ik heb mijn 2 persoonlijke doelen bij hem behaald: Plezier hebben in sporten en daardoor een fit lijf. En afvallen met een betere kijk op voeding. Ik ben zo blij dat ik optimaal Leefstijl en Berkay heb gevonden!
TiaraChayenne
TiaraChayenne
Hele fijne club waarbij je stapsgewijs en onder goede begeleiding fitter en sterker leert worden. Ik begon mijn journey met een 12 weken PT traject waarbij ik onderandere aan wilde komen. Door de juiste begeleiding ben ik 8 kg aangekomen. Inmiddels volg ik wekelijks de bootcamps in een fijne omgeving en de stronglift trainingen en groei ik nog steeds elke week. Zeker een aanrader! Thanks coach Berkay, thanks Optimaal Leefstijl.
Zohreh Ghadery
Zohreh Ghadery
Yes... started my Powerlifting here with Berkey... He is great coach👌, explaining and telling me how to handle the heavy lifting from start. I kept practicing every tuesdays and thursdays and sometime saturdays and after a while I could tell how my body are changing and getting stronger rhorough those exercises. love it and whilling to keep it up with the lifting weights slowly and step by step 💪💪. There is no comptition at this point.. only building up the strenght. I trouly recommend him and his coaching for anyone who wants to start even from scrach. 🌹🤟 Peace & love Z.
Kemal Kaan
Kemal Kaan
Persoonlijke begeleiding, leuke groep en gemotiveerde groep die elkaar ondersteund. Vooral erg leuk omdat je ook in de natuur kan sporten waarbij de omgeving persoonlijk wordt uitgezocht
Okhan Huy
Okhan Huy
Topcoach, persoonlijk begeleiding altijd perfect.
Marloes
Marloes
September 2021 ben ik begonnen met sporten bij Berkay. Na 3 zwangerschappen en een aantal jaren niet gesport te hebben, wilde ik het sporten weer gaan oppakken. Eerst ben ik gestart met Personal training, dit hielp mij de drempel over. Ik had stimulans nodig om weer te gaan starten met sporten, even een extra stok achter de deur om te voorkomen dat ik zou kiezen voor die aantrekkelijke bank na een drukke dag 🙂 De geduldige begeleiding van Berkay hierbij was erg prettig. Inmiddels doe ik mee aan de small group trainingen, en dit bevalt goed! Het is fijn om samen met een leuk groepje mensen te sporten! Iedereen sport op eigen niveau en tempo!
Mary de Weever
Mary de Weever
Sterk van start zo was ik vorig jaar met de outdoortraining in de kruisbergse bos begonnen bij coach Berkay. Ik ben fitter geworden en heb meer energie. Hij legt je duidelijk uit hoe je een training moet uit oefenen ook d.m.v. plaatjes. Kettle bell, dip bars, sport ringen, en en nog meer trainingsmateriaal, you name it, Berkay neemt ze allemaal mee zodat we in de bos op een leuke manier kunnen bewegen. Ga zo door Berkay, Vamos muchacho....
Jelle Raddatz
Jelle Raddatz
Berkay is een topper! Je hebt de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Daarnaast vind ik de small group trainingen erg leuk! Gezelligheid en sporten tegelijk, wat wil je nog meer. Ook met groepstrainingen heeft Berkay nog steeds ook focus voor de individu.
tamara menning
tamara menning
Berkay is een top coach! De lessen zijn goed opgebouwd en altijd anders. Iedere training is een uitdaging. Het buiten sporten vind ik heerlijk. Aanrader!

Ready om leiderschap over jouw gezondheid te nemen?

Scroll naar boven

Founder & Leefstijlcoach

Berkay Arslanoglu

Met hartstocht zet ik mij in voor mijn werk. De ontmoetingen met verschillende mensen zijn voor mij een ware bron van vreugde. Elk individu heeft zijn of haar unieke verhaal, en ik ben er altijd om als kompas te dienen, om energie te geven en om te luisteren. Ik koester de momenten waarop ik iemands gedachten mag horen en geniet van het gezamenlijk slechten van obstakels. Angsten omarm ik met open armen, begeleid ik met zorg, en help ze te transformeren tot kracht.

Daarnaast ben ik een gepassioneerde sportliefhebber. Mijn voornaamste focus ligt op het persoonlijk coachen, verzorgen van trainingen, het opstellen van op maat gemaakte voedings- en trainingsprogramma’s, en het bieden van persoonlijke begeleiding aan degenen die het uiterste uit zichzelf willen halen.

”Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.”

 

In mijn jeugd had ik de droom om profvoetballer te worden. Een korte tijd speelde ik bij de jeugdopleiding van Vitesse. Echter, een ernstige knieblessure gooide roet in het eten. Dat moment markeerde een keerpunt in mijn leven, omdat ik de kracht moest vinden om mijn blessure om te buigen naar iets positiefs. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven groeien en mijn horizon blijven verbreden tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn blessure heeft me geleerd het menselijk lichaam fysiek en mentaal beter te begrijpen. Deze inzichten heb ik geïntegreerd in mijn trainingen en manier van coachen en hanteer ik vandaag de dag in de praktijk bij Optimaal Leefstijl. Mijn doel is om mensen met effectieve technieken efficiënter te laten trainen, een correcte lichaamshouding bij te brengen en hen te laten ervaren hoe sterk we wel niet kunnen zijn door onze mindset te versterken. Hierdoor worden ze sterker, fitter en ontwikkelen ze een dieper begrip van hun eigen lichaam. Ik transformeer zwaktes en tekortkomingen in de houding tot sterktes en pluspunten.

Wie weet kruisen onze wegen in de echte wereld, en dan kunnen we samen verder praten over onze gedeelde interesses en doelen.