FAQ

Veel gestelde vragen

Bij Optimaal Leefstijl communiceren we graag helder en maken we gebruik van transparante afspraken. Heb je vragen over onze diensten of hoe we je kunnen helpen? Hier hebben we enkele van de meest gestelde vragen voor je beantwoord.

Frequently asked questions

FAQ

Vul ons contactformulier in en we bellen je snel met meer info.

Alle sessies duren 60 min.

Ja zeker! We maken steeds een traject op maat, voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Heb je eventueel lichamelijke beperkingen? Ook dan maken we aangepaste trainingsplannen op maat om jou optimaal te helpen.

Je investeert in jezelf en in je toekomst. Vandaar spreken we over een investering in plaats van een kost.

Onze trainingen en coachingstrajecten zijn volledig op maat waardoor de prijzen dus verschillen. Neem contact op voor meer info om samen te kijken welk traject het beste bij jou past.

Nadat je je doelen hebt bereikt met Personal Training, wil je ze natuurlijk behouden. Ons doel is gericht op blijvende verandering, zowel op fysiek vlak als bij het aannemen van nieuwe levensstijlgewoonten. Om je behaalde resultaten te behouden en terugval te voorkomen, kun je samen met je coach overwegen om het programma te verlengen.

Een andere optie is om over te stappen naar de Small Group Training. Hierbij ligt je maandelijkse investering aanzienlijk lager en ontvang je nog steeds persoonlijke begeleiding, maar dan in een kleine groep (3-6 personen). Daarnaast heb je maandelijks vaste één-op-één gesprekken met je coach. Deze gesprekken helpen je om de afgelopen maand te evalueren en met duidelijke kernpunten de nieuwe maand goed voorbereid te starten, zodat je blijvend succes kan boeken.

Ja, ondernemers en zelfstandigen kunnen bij ons alle coaching op factuur betalen.

Ja, naast Bachelor of Science heeft je persoonlijke coach internationale opleidingen en kwalificaties gericht op Personal Training, leefstijlcoaching en gedragsverandering. Bij pagina ‘coach’ vind je meer info over je persoonlijke coach.

We werken op vaste uren met de Small Group Trainingen:

Maandag van 10:45 – 11:45u
Dinsdag
van 19:00 – 20:00u
Woensdag van 08:30 – 9:30u
Donderdag van 19:00 – 20:00u
Zaterdag van 16:30 – 17:30u
Zondag van 10:00 – 11:00u

Al onze leden zijn gestart met een Personal Training traject. Afhankelijk van je doelstelling, kennis en startniveau is het mogelijk om direct te starten met de Small Group. 

  1. Fitnessdoelen: Als je specifieke fitnessdoelen hebt, zoals gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van sportprestaties of revalidatie na een blessure, kan personal training zeer nuttig zijn. Wij maken altijd een op maat gemaakt trainingsprogramma om je doelen effectief te bereiken.
  2. Motivatie: Als je moeite hebt om jezelf te motiveren om regelmatig te sporten. Je personal trainer kan een grote stimulans zijn. Door je verantwoordelijk te houden, helpt je trainer je om obstakels te overwinnen en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om te trainen.
  3. Ervaringsniveau: Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met sporten, je personal trainer kan zijn expertise aanpassen aan jouw niveau. Beginners kunnen de juiste technieken leren en ervaren sporters kunnen hun training naar een hoger niveau tillen.
  4. Persoonlijke begeleiding: Personal training biedt persoonlijke aandacht en begeleiding. Je krijgt directe feedback, correcties van je techniek en advies op basis van je individuele behoeften.
  5. Tijd en planning: Als je een druk leven hebt en moeite hebt om tijd vrij te maken voor lichaamsbeweging, kan je personal trainer je helpen bij het plannen van trainingssessies die passen bij je schema.
  6. Specifieke behoeften: Als je specifieke behoeften hebt, zoals revalidatie na een blessure, begeleiding bij een medische aandoening of gewoon een beter begrip van voeding, kan je personal trainer aangepaste ondersteuning bieden.

Het extra voordeel van Personal Training is dat het flexibeler ingepland kan worden op de beschikbare dagen en tijden.

De Small Group Trainingen vinden plaats bij onze privé gym in Doetinchem en bij diverse outdoor locaties, zoals het Kruisbergse bos. De Personal Trainingen worden in samenspraak gepland op de beschikbare tijden en kunnen plaatsvinden aan huis, in onze privé studio of outdoor.

Maak het jezelf comfortabel. Met een handdoek, flesje water, lekker zittende sportkleding en sportschoenen zit je al goed.

Tof dat je geïnteresseerd bent. Vul ons contactformulier in en we bellen je snel met meer info om een afspraak te maken en te bespreken hoe we jou kunnen helpen.

Zet de eerste stap naar jouw transformatie

Scroll naar boven

Founder & Leefstijlcoach

Berkay Arslanoglu

Met hartstocht zet ik mij in voor mijn werk. De ontmoetingen met verschillende mensen zijn voor mij een ware bron van vreugde. Elk individu heeft zijn of haar unieke verhaal, en ik ben er altijd om als kompas te dienen, om energie te geven en om te luisteren. Ik koester de momenten waarop ik iemands gedachten mag horen en geniet van het gezamenlijk slechten van obstakels. Angsten omarm ik met open armen, begeleid ik met zorg, en help ze te transformeren tot kracht.

Daarnaast ben ik een gepassioneerde sportliefhebber. Mijn voornaamste focus ligt op het persoonlijk coachen, verzorgen van trainingen, het opstellen van op maat gemaakte voedings- en trainingsprogramma’s, en het bieden van persoonlijke begeleiding aan degenen die het uiterste uit zichzelf willen halen.

”Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.”

 

In mijn jeugd had ik de droom om profvoetballer te worden. Een korte tijd speelde ik bij de jeugdopleiding van Vitesse. Echter, een ernstige knieblessure gooide roet in het eten. Dat moment markeerde een keerpunt in mijn leven, omdat ik de kracht moest vinden om mijn blessure om te buigen naar iets positiefs. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven groeien en mijn horizon blijven verbreden tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn blessure heeft me geleerd het menselijk lichaam fysiek en mentaal beter te begrijpen. Deze inzichten heb ik geïntegreerd in mijn trainingen en manier van coachen en hanteer ik vandaag de dag in de praktijk bij Optimaal Leefstijl. Mijn doel is om mensen met effectieve technieken efficiënter te laten trainen, een correcte lichaamshouding bij te brengen en hen te laten ervaren hoe sterk we wel niet kunnen zijn door onze mindset te versterken. Hierdoor worden ze sterker, fitter en ontwikkelen ze een dieper begrip van hun eigen lichaam. Ik transformeer zwaktes en tekortkomingen in de houding tot sterktes en pluspunten.

Wie weet kruisen onze wegen in de echte wereld, en dan kunnen we samen verder praten over onze gedeelde interesses en doelen.