Over ons

House of commitment

Een sterk en gezond lichaam vormt de basis voor een energiek leven. Stel je voor dat je nu volledig toewijdt, zonder aarzeling. Of je nu 30 kilo wilt verliezen, je voorbereidt op een marathon, spierkracht wilt opbouwen of je professionele carrière wilt verbeteren. Je doel is absoluut haalbaar.

Personal Training

Persoonlijke Excellence

Beyond Physical Performance

De meest succesvolle individuen hebben twee gemeenschappelijke eigenschappen: ze zijn gewone mensen en ze tonen dagelijkse toewijding en vastberadenheid voor uitzonderlijke resultaten. Na jaren ervaring in fitness, professioneel ondernemerschap en topsport zagen we ruimte voor verbetering in de begeleiding. Geïnspireerd om het beter te doen, zijn we gestart met als doel om drukbezette ondernemers en professionals fysiek en mentaal effectief te coachen van punt A naar B.

Hoe?

Gezondheid als brandstof voor zakelijk succes

Onze coaching is voor ondernemers en drukbezette professionals die begrijpen dat investeren in de eigen gezondheid zal renderen in succesvolle zaken. Wij zijn géén reguliere gym of sportschool, maar bieden je wel dé sportieve omgeving om uitzonderlijk efficiënt te worden in het leven middels topkwaliteit Personal Training, Small Group Training en Persoonlijke Coaching. Wil jij een krachtig lijf, groeien in je mindset en met snelheid van A naar B gaan? Dan kies je voor onze kwalitatieve, duurzame en levensvriendelijke brandstof.

Personal Coach

Expert in changing lifes

Op zoek naar een gezonder en gelukkiger leven? Maak kennis met je persoonlijke coach, de drijvende kracht achter Optimaal Leefstijl. Met een passie voor welzijn en levenskwaliteit heeft Berkay ruim 10 jaar aan waardevolle kennis en ervaring vergaard.

Hij inspireert anderen om hun optimale welzijn, gezondheid en sportieve prestaties te bereiken door te werken aan een gebalanceerde levensstijl. Wil jij ook de wereld van gezonde gewoontes, sterke mindset en levensstijltips ontdekken? Maak dan vrijblijvend kennis.

Optimaal Leefstijl

Waar kan je ons vinden?

Scroll naar boven

Founder & Leefstijlcoach

Berkay Arslanoglu

Met hartstocht zet ik mij in voor mijn werk. De ontmoetingen met verschillende mensen zijn voor mij een ware bron van vreugde. Elk individu heeft zijn of haar unieke verhaal, en ik ben er altijd om als kompas te dienen, om energie te geven en om te luisteren. Ik koester de momenten waarop ik iemands gedachten mag horen en geniet van het gezamenlijk slechten van obstakels. Angsten omarm ik met open armen, begeleid ik met zorg, en help ze te transformeren tot kracht.

Daarnaast ben ik een gepassioneerde sportliefhebber. Mijn voornaamste focus ligt op het persoonlijk coachen, verzorgen van trainingen, het opstellen van op maat gemaakte voedings- en trainingsprogramma’s, en het bieden van persoonlijke begeleiding aan degenen die het uiterste uit zichzelf willen halen.

”Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.”

 

In mijn jeugd had ik de droom om profvoetballer te worden. Een korte tijd speelde ik bij de jeugdopleiding van Vitesse. Echter, een ernstige knieblessure gooide roet in het eten. Dat moment markeerde een keerpunt in mijn leven, omdat ik de kracht moest vinden om mijn blessure om te buigen naar iets positiefs. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven groeien en mijn horizon blijven verbreden tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn blessure heeft me geleerd het menselijk lichaam fysiek en mentaal beter te begrijpen. Deze inzichten heb ik geïntegreerd in mijn trainingen en manier van coachen en hanteer ik vandaag de dag in de praktijk bij Optimaal Leefstijl. Mijn doel is om mensen met effectieve technieken efficiënter te laten trainen, een correcte lichaamshouding bij te brengen en hen te laten ervaren hoe sterk we wel niet kunnen zijn door onze mindset te versterken. Hierdoor worden ze sterker, fitter en ontwikkelen ze een dieper begrip van hun eigen lichaam. Ik transformeer zwaktes en tekortkomingen in de houding tot sterktes en pluspunten.

Wie weet kruisen onze wegen in de echte wereld, en dan kunnen we samen verder praten over onze gedeelde interesses en doelen.