A Fit and Strong body

Personal Training

Bij Optimaal Leefstijl gaan we verder dan alleen een uurtje trainen. Onze personal training is gebaseerd op jou, je unieke behoeften en je huidige niveau. Samen stellen we een programma op om je doelen te bereiken, maar wij gaan nog verder. We willen dat je met plezier sport en geniet van je reis naar een gezonder leven.

Personal Training

Persoonlijke Excellence

Exclusiviteit van topniveau

Met personal training of individuele begeleiding geniet je van een exclusieve ervaring op het allerhoogste niveau. Samen met jouw persoonlijke coach bepaal je de koers van jouw traject, ongeacht wat jouw doel is, of het nu gaat om het verbeteren van jouw conditie, het vergroten van jouw energie, het verminderen van stress, of het herstellen van een blessure. We stemmen alles nauwkeurig af op jouw wensen en behoeften.

Onze aanpak

Zo gaan we te werk

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek in de privéstudio of online schets je samen met je coach je huidige leefstijl. Hierbij heb je de gelegenheid om te praten over jouw behoeften, doelen, medische geschiedenis, sportgeschiedenis en levensstijlgewoonten. Dit gesprek dient als uitgangspunt om prioriteiten te stellen richting je nieuwe gezonde leefstijl.
Werkwijze

Fysieke assessments

Gedurende de eerste week van je traject doen we fysieke testen en gaan we alle parameters zoals je lichaamscompositie, je slaap, je voedingspatroon en je huidige stress- en trainingsniveau in beeld brengen. Ook wordt er uiteraard al getraind vanaf de eerste sessie.
Personal Training

Programmering

Terwijl alle data op diverse parameters verzameld zijn maken we een trainingsprogrammering op maat en gaan we ook je voeding aanpakken. De juiste balans tussen krachttraining, activiteit, voeding en slaap gaat hierin bepalend zijn.
Personal Training

Routine creëeren

De trainingen worden wekelijks consistent ingepland en afgewerkt om je lichaam voldoende prikkels te geven, zodat er daadwerkelijk fysieke veranderingen plaatsvinden. Door wekelijks consistent te trainen kunnen we perfect je resultaten monitoren, krijgen je spieren optimaal de tijd om te herstellen en sterker te worden en zal je beter je motivatie houden.
Personal Training

Monitoren & Bijsturen

Je coach houdt jouw wekelijkse progressie in de gaten. Er wordt gekeken naar hoe je presteert, je voedingsgedrag is, welke gezonde keuzes je maakt en hoe goed je herstelt. Biofeedback van jouw kant gaat hierin de sleutel tot succes zijn. Indien nodig worden er aanpassingen aan het plan gebracht.
Personal Training

Genieten & vasthouden

Resultaten boeken is leuk, maar dat vasthouden en stapje voor stapje telkens verder uitbreiden is pas helemaal tof! Ervaar de effecten van je fysieke en mentale leefstijltransformatie en groei op zakelijk en ondernemende vlak.
Over ons

1

Ready om leiderschap over je gezondheid te nemen?

Hoe?

Gezondheid als brandstof voor zakelijk succes

Onze coaching is voor ondernemers en drukbezette professionals die begrijpen dat investeren in de eigen gezondheid zal renderen in succesvolle zaken. Wij zijn géén reguliere gym of sportschool, maar bieden je wel dé sportieve omgeving om uitzonderlijk efficiënt te worden in het leven middels topkwaliteit Personal Training, Small Group Training en Persoonlijke Coaching. Wil jij een krachtig lijf, groeien in je mindset en met snelheid van A naar B gaan? Dan kies je voor onze kwalitatieve, duurzame en levensvriendelijke brandstof.

Optimaal Leefstijl

Over ons

House of commitment

Een sterk en gezond lichaam is de absolute basis voor een gezond en krachtig leven. Wat als je er nu eens voor de volle 100% voor zou gaan? Bij Optimaal Leefstijl kennen we geen excuses, wel consistentie en toewijding. We bieden high performance coaching aan voor ondernemers, professionals en gedreven individuen op vlak van eten, slaap, fysieke training en mindset.

Zij gingen je voor

Wat zeggen leden over ons?
Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Danny Schutter
Danny Schutter
Berkay is optimaal leefstijl, berkay staat voor het optimale uit het dagelijks leven halen, niet alleen gebaseerd op sport en voeding, maar het complete dagelijkse leven. Ondertussen ben ik ruim 2 jaar verder als optimaal leefstijl lid - teamgenoot - vriend. En ik heb me in lange tijden niet meer zo fit gevoelt. Het gevoel van je persoonlijke records verbreken en jezelf lichamelijk uitdagen, elke dag weer, zorgd voor de motivatie en adrenaline die je wilt voelen. Ik kan iedereen aanraden om minimaal het gesprek aan te gaan, dan zien we je snel! 💚
Anne Spekreijse
Anne Spekreijse
Wat een heerlijke gym! Geen gewone sportschool waar je anoniem sport. Maar een small group training met gelijkgestemden. Ieder op zijn eigen niveau zodat je soms een betere om hulp kan vragen, en soms de betere bent die om hulp gevraagd wordt. Maar altijd is Berkay aanwezig om je te helpen. Dat is zijn kracht. Er zijn voor je. Elke training weer. Zijn kennis en kunde kent geen grens, en zijn positieve kijk is enorm motiverend en helpend. Ik heb mijn 2 persoonlijke doelen bij hem behaald: Plezier hebben in sporten en daardoor een fit lijf. En afvallen met een betere kijk op voeding. Ik ben zo blij dat ik optimaal Leefstijl en Berkay heb gevonden!
TiaraChayenne
TiaraChayenne
Hele fijne club waarbij je stapsgewijs en onder goede begeleiding fitter en sterker leert worden. Ik begon mijn journey met een 12 weken PT traject waarbij ik onderandere aan wilde komen. Door de juiste begeleiding ben ik 8 kg aangekomen. Inmiddels volg ik wekelijks de bootcamps in een fijne omgeving en de stronglift trainingen en groei ik nog steeds elke week. Zeker een aanrader! Thanks coach Berkay, thanks Optimaal Leefstijl.
Zohreh Ghadery
Zohreh Ghadery
Yes... started my Powerlifting here with Berkey... He is great coach👌, explaining and telling me how to handle the heavy lifting from start. I kept practicing every tuesdays and thursdays and sometime saturdays and after a while I could tell how my body are changing and getting stronger rhorough those exercises. love it and whilling to keep it up with the lifting weights slowly and step by step 💪💪. There is no comptition at this point.. only building up the strenght. I trouly recommend him and his coaching for anyone who wants to start even from scrach. 🌹🤟 Peace & love Z.
Kemal Kaan
Kemal Kaan
Persoonlijke begeleiding, leuke groep en gemotiveerde groep die elkaar ondersteund. Vooral erg leuk omdat je ook in de natuur kan sporten waarbij de omgeving persoonlijk wordt uitgezocht
Okhan Huy
Okhan Huy
Topcoach, persoonlijk begeleiding altijd perfect.
Marloes
Marloes
September 2021 ben ik begonnen met sporten bij Berkay. Na 3 zwangerschappen en een aantal jaren niet gesport te hebben, wilde ik het sporten weer gaan oppakken. Eerst ben ik gestart met Personal training, dit hielp mij de drempel over. Ik had stimulans nodig om weer te gaan starten met sporten, even een extra stok achter de deur om te voorkomen dat ik zou kiezen voor die aantrekkelijke bank na een drukke dag 🙂 De geduldige begeleiding van Berkay hierbij was erg prettig. Inmiddels doe ik mee aan de small group trainingen, en dit bevalt goed! Het is fijn om samen met een leuk groepje mensen te sporten! Iedereen sport op eigen niveau en tempo!
Mary de Weever
Mary de Weever
Sterk van start zo was ik vorig jaar met de outdoortraining in de kruisbergse bos begonnen bij coach Berkay. Ik ben fitter geworden en heb meer energie. Hij legt je duidelijk uit hoe je een training moet uit oefenen ook d.m.v. plaatjes. Kettle bell, dip bars, sport ringen, en en nog meer trainingsmateriaal, you name it, Berkay neemt ze allemaal mee zodat we in de bos op een leuke manier kunnen bewegen. Ga zo door Berkay, Vamos muchacho....
Jelle Raddatz
Jelle Raddatz
Berkay is een topper! Je hebt de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Daarnaast vind ik de small group trainingen erg leuk! Gezelligheid en sporten tegelijk, wat wil je nog meer. Ook met groepstrainingen heeft Berkay nog steeds ook focus voor de individu.
tamara menning
tamara menning
Berkay is een top coach! De lessen zijn goed opgebouwd en altijd anders. Iedere training is een uitdaging. Het buiten sporten vind ik heerlijk. Aanrader!

READY OM JOUW VOLLE POTENTIEEL TE BENUTTEN?

Scroll naar boven

Founder & Leefstijlcoach

Berkay Arslanoglu

Met hartstocht zet ik mij in voor mijn werk. De ontmoetingen met verschillende mensen zijn voor mij een ware bron van vreugde. Elk individu heeft zijn of haar unieke verhaal, en ik ben er altijd om als kompas te dienen, om energie te geven en om te luisteren. Ik koester de momenten waarop ik iemands gedachten mag horen en geniet van het gezamenlijk slechten van obstakels. Angsten omarm ik met open armen, begeleid ik met zorg, en help ze te transformeren tot kracht.

Daarnaast ben ik een gepassioneerde sportliefhebber. Mijn voornaamste focus ligt op het persoonlijk coachen, verzorgen van trainingen, het opstellen van op maat gemaakte voedings- en trainingsprogramma’s, en het bieden van persoonlijke begeleiding aan degenen die het uiterste uit zichzelf willen halen.

”Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.”

 

In mijn jeugd had ik de droom om profvoetballer te worden. Een korte tijd speelde ik bij de jeugdopleiding van Vitesse. Echter, een ernstige knieblessure gooide roet in het eten. Dat moment markeerde een keerpunt in mijn leven, omdat ik de kracht moest vinden om mijn blessure om te buigen naar iets positiefs. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven groeien en mijn horizon blijven verbreden tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn blessure heeft me geleerd het menselijk lichaam fysiek en mentaal beter te begrijpen. Deze inzichten heb ik geïntegreerd in mijn trainingen en manier van coachen en hanteer ik vandaag de dag in de praktijk bij Optimaal Leefstijl. Mijn doel is om mensen met effectieve technieken efficiënter te laten trainen, een correcte lichaamshouding bij te brengen en hen te laten ervaren hoe sterk we wel niet kunnen zijn door onze mindset te versterken. Hierdoor worden ze sterker, fitter en ontwikkelen ze een dieper begrip van hun eigen lichaam. Ik transformeer zwaktes en tekortkomingen in de houding tot sterktes en pluspunten.

Wie weet kruisen onze wegen in de echte wereld, en dan kunnen we samen verder praten over onze gedeelde interesses en doelen.