Onze werkwijze

Persoonlijk, deskundig en op maat

Bij Optimaal Leefstijl begrijpen we dat een gezonde levensstijl meer is dan slechts een tijdelijke verandering; het is een persoonlijke reis naar een leven vol vitaliteit en welzijn. Onze werkwijze is gebaseerd op het principe van duurzaamheid en maatwerk. We zijn trots op de ruim 100 mensen die we hebben mogen helpen bij hun persoonlijke reis.

Werkwijze

Professionaliteit en kwaliteit

Leiderschap over je gezondheid

Iedere trainingssessie is zorgvuldig ontworpen met een duidelijk doel voor ogen. Wij hanteren een wetenschappelijk onderbouwde en praktische aanpak, gericht op het optimaliseren van jouw algehele gezondheid. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die oprecht de ambitie heeft en bereid is de benodigde inspanningen te leveren, buitengewone fysieke prestaties kan bereiken en de regisseur van zijn of haar eigen leven kan worden.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Bewegingsanalyse

We onderzoeken en beoordelen lichaamsbewegingen om inzicht te krijgen in de kwaliteit en efficiëntie ervan. Het omvat observatie, metingen en evaluatie van bewegingspatronen.
Personal Training

Fysieke assessments

Vervolgens wegen en meten we de verdeling van lichaamsvet, spieren en andere weefsels in het lichaam om inzicht in de fysieke samenstelling te krijgen. Dit kan helpen bij het beoordelen van de gezondheid, fitheid en voedingsbehoeften.
Personal coaching

Coaching op gedrag

We coachen, ondersteunen en adviseren bij het maken van gezonde voedingskeuzes om gezondheids- en voedingsdoelen te bereiken. Dit omvat vaak persoonlijk advies, planning en educatie.
Personal coaching

Krachttraining

We hanteren extra weerstand bij lichamelijke oefeningen om de spieren te versterken, te ontwikkelen en het lichaam vorm te geven. Het doel is om de kracht, uithoudingsvermogen en algehele fysieke prestaties te verbeteren.
Over ons

Slaap- en Stressmanagement

Om een betere gezondheid en welzijn te bevorderen onderzoeken we de kwaliteit en duur van je slaap en hoe stressbestendig je bent. Met behulp van onze coaching helpen we je om kwalitatieve slaaproutines te ontwikkelen en beter om te gaan met fysieke en mentale stress.
Personal coaching

Genieten & vasthouden

We coachen je om een positieve en constructieve mentaliteit en denkwijze te ontwikkelen, om persoonlijke groei, succes en welzijn te bevorderen. Dit omvat vaak het identificeren en aanpakken van belemmerende overtuigingen en het cultiveren van een optimistische mindset.Personal training

1

Ready om jouw volle potentieel te benutten?

HOE?

GEZONDHEID ALS BRANDSTOF VOOR ZAKELIJK SUCCES

Onze coaching is voor ondernemers en drukbezette professionals die begrijpen dat investeren in de eigen gezondheid zal renderen in succesvolle zaken. Wij zijn géén reguliere gym of sportschool, maar bieden je wel dé sportieve omgeving om uitzonderlijk efficiënt te worden in het leven middels topkwaliteit Personal Training, Small Group Training en Persoonlijke Coaching. Wil jij een krachtig lijf, groeien in je mindset en met snelheid van A naar B gaan? Dan kies je voor onze kwalitatieve, duurzame en levensvriendelijke brandstof.

Personal Training

Regisseur van je welzijn

Investeren in je gezondheid, oogst succes

Wanneer je bewust investeert in je gezondheid, leg je de stevige basis voor succes in alle aspecten van het leven. Een gezond lichaam en een scherpe geest stellen je in staat om uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden en je doelen te bereiken. Dus, onthoud: je oogst wat je zaait, en met een investering in je gezondheid, kun je de vruchten plukken van een succesvolle toekomst.

Zij gingen je voor

Wat zeggen leden over ons?
Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Danny Schutter
Danny Schutter
Berkay is optimaal leefstijl, berkay staat voor het optimale uit het dagelijks leven halen, niet alleen gebaseerd op sport en voeding, maar het complete dagelijkse leven. Ondertussen ben ik ruim 2 jaar verder als optimaal leefstijl lid - teamgenoot - vriend. En ik heb me in lange tijden niet meer zo fit gevoelt. Het gevoel van je persoonlijke records verbreken en jezelf lichamelijk uitdagen, elke dag weer, zorgd voor de motivatie en adrenaline die je wilt voelen. Ik kan iedereen aanraden om minimaal het gesprek aan te gaan, dan zien we je snel! 💚
Anne Spekreijse
Anne Spekreijse
Wat een heerlijke gym! Geen gewone sportschool waar je anoniem sport. Maar een small group training met gelijkgestemden. Ieder op zijn eigen niveau zodat je soms een betere om hulp kan vragen, en soms de betere bent die om hulp gevraagd wordt. Maar altijd is Berkay aanwezig om je te helpen. Dat is zijn kracht. Er zijn voor je. Elke training weer. Zijn kennis en kunde kent geen grens, en zijn positieve kijk is enorm motiverend en helpend. Ik heb mijn 2 persoonlijke doelen bij hem behaald: Plezier hebben in sporten en daardoor een fit lijf. En afvallen met een betere kijk op voeding. Ik ben zo blij dat ik optimaal Leefstijl en Berkay heb gevonden!
TiaraChayenne
TiaraChayenne
Hele fijne club waarbij je stapsgewijs en onder goede begeleiding fitter en sterker leert worden. Ik begon mijn journey met een 12 weken PT traject waarbij ik onderandere aan wilde komen. Door de juiste begeleiding ben ik 8 kg aangekomen. Inmiddels volg ik wekelijks de bootcamps in een fijne omgeving en de stronglift trainingen en groei ik nog steeds elke week. Zeker een aanrader! Thanks coach Berkay, thanks Optimaal Leefstijl.
Zohreh Ghadery
Zohreh Ghadery
Yes... started my Powerlifting here with Berkey... He is great coach👌, explaining and telling me how to handle the heavy lifting from start. I kept practicing every tuesdays and thursdays and sometime saturdays and after a while I could tell how my body are changing and getting stronger rhorough those exercises. love it and whilling to keep it up with the lifting weights slowly and step by step 💪💪. There is no comptition at this point.. only building up the strenght. I trouly recommend him and his coaching for anyone who wants to start even from scrach. 🌹🤟 Peace & love Z.
Kemal Kaan
Kemal Kaan
Persoonlijke begeleiding, leuke groep en gemotiveerde groep die elkaar ondersteund. Vooral erg leuk omdat je ook in de natuur kan sporten waarbij de omgeving persoonlijk wordt uitgezocht
Okhan Huy
Okhan Huy
Topcoach, persoonlijk begeleiding altijd perfect.
Marloes
Marloes
September 2021 ben ik begonnen met sporten bij Berkay. Na 3 zwangerschappen en een aantal jaren niet gesport te hebben, wilde ik het sporten weer gaan oppakken. Eerst ben ik gestart met Personal training, dit hielp mij de drempel over. Ik had stimulans nodig om weer te gaan starten met sporten, even een extra stok achter de deur om te voorkomen dat ik zou kiezen voor die aantrekkelijke bank na een drukke dag 🙂 De geduldige begeleiding van Berkay hierbij was erg prettig. Inmiddels doe ik mee aan de small group trainingen, en dit bevalt goed! Het is fijn om samen met een leuk groepje mensen te sporten! Iedereen sport op eigen niveau en tempo!
Mary de Weever
Mary de Weever
Sterk van start zo was ik vorig jaar met de outdoortraining in de kruisbergse bos begonnen bij coach Berkay. Ik ben fitter geworden en heb meer energie. Hij legt je duidelijk uit hoe je een training moet uit oefenen ook d.m.v. plaatjes. Kettle bell, dip bars, sport ringen, en en nog meer trainingsmateriaal, you name it, Berkay neemt ze allemaal mee zodat we in de bos op een leuke manier kunnen bewegen. Ga zo door Berkay, Vamos muchacho....
Jelle Raddatz
Jelle Raddatz
Berkay is een topper! Je hebt de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Daarnaast vind ik de small group trainingen erg leuk! Gezelligheid en sporten tegelijk, wat wil je nog meer. Ook met groepstrainingen heeft Berkay nog steeds ook focus voor de individu.
tamara menning
tamara menning
Berkay is een top coach! De lessen zijn goed opgebouwd en altijd anders. Iedere training is een uitdaging. Het buiten sporten vind ik heerlijk. Aanrader!

Ready om leiderschap over jouw gezondheid te nemen?

Scroll naar boven

Founder & Leefstijlcoach

Berkay Arslanoglu

Met hartstocht zet ik mij in voor mijn werk. De ontmoetingen met verschillende mensen zijn voor mij een ware bron van vreugde. Elk individu heeft zijn of haar unieke verhaal, en ik ben er altijd om als kompas te dienen, om energie te geven en om te luisteren. Ik koester de momenten waarop ik iemands gedachten mag horen en geniet van het gezamenlijk slechten van obstakels. Angsten omarm ik met open armen, begeleid ik met zorg, en help ze te transformeren tot kracht.

Daarnaast ben ik een gepassioneerde sportliefhebber. Mijn voornaamste focus ligt op het persoonlijk coachen, verzorgen van trainingen, het opstellen van op maat gemaakte voedings- en trainingsprogramma’s, en het bieden van persoonlijke begeleiding aan degenen die het uiterste uit zichzelf willen halen.

”Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.”

 

In mijn jeugd had ik de droom om profvoetballer te worden. Een korte tijd speelde ik bij de jeugdopleiding van Vitesse. Echter, een ernstige knieblessure gooide roet in het eten. Dat moment markeerde een keerpunt in mijn leven, omdat ik de kracht moest vinden om mijn blessure om te buigen naar iets positiefs. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven groeien en mijn horizon blijven verbreden tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn blessure heeft me geleerd het menselijk lichaam fysiek en mentaal beter te begrijpen. Deze inzichten heb ik geïntegreerd in mijn trainingen en manier van coachen en hanteer ik vandaag de dag in de praktijk bij Optimaal Leefstijl. Mijn doel is om mensen met effectieve technieken efficiënter te laten trainen, een correcte lichaamshouding bij te brengen en hen te laten ervaren hoe sterk we wel niet kunnen zijn door onze mindset te versterken. Hierdoor worden ze sterker, fitter en ontwikkelen ze een dieper begrip van hun eigen lichaam. Ik transformeer zwaktes en tekortkomingen in de houding tot sterktes en pluspunten.

Wie weet kruisen onze wegen in de echte wereld, en dan kunnen we samen verder praten over onze gedeelde interesses en doelen.