Dagelijkse caloriebehoefte berekenen

Caloriebehoefte berekenen

Deel dit bericht op:

Caloriebehoefte berekenen

Dagelijkse caloriebehoefte berekenen

Gezond voedingspatroon met persoonlijke en deskundige begeleiding

Vind je het lastig om zelf te bepalen wat en hoeveel je van iets het beste kan eten? Wil je snel aan de slag gaan met het veranderen van je leefstijl en starten met het behalen van je persoonlijke doelen? Dan helpen de professionals van Optimaal Leefstijl Doetinchem met professionele en deskundige begeleiding je graag op weg naar een fittere, gezondere en vitalere levensstijl. Zo staan onze personal coaches uiterst gedreven voor je klaar. Zij helpen je onder ander bij je dagelijkse caloriebehoefte berekenen. Daarbij adviseren ze je ook persoonlijk wat en hoeveel je het beste kan eten voor de eiwitten, vetten en koolhydraten. Voeding in combinatie met voldoende beweging, gezond voedingspatroon en goede gewoontes gaan jou helpen om je persoonlijke doelen te behalen. 

Samen gaan we uitdagingen aan en verpletteren we ze! Klinkt dit als muziek in de oren? Meld je dan nu aan voor het Sterke Start TrajectMiddels het Sterke Start traject maak je met personal trainingen een sterke start in de praktijk. Je leert technisch de belangrijkste oefeningen onder persoonlijke en deskundige begeleiding goed beheersen. Daarnaast heb je wekelijks meerdere contactmomenten met je personal coach om je voortgang samen te analyseren en te evalueren. Op die manier heb je wekelijks een goede inzage in je voortgang en leer je wat je goed doet en wat juist beter kan. Door sporten, voeding en mental coaching in één mee te nemen zal je sneller progressie boeken. Dat zal je helpen om gemakkelijker een gezonde leefstijl met een gezond voedingspatroon vast te houden. Start daarom al vandaag met jouw leefstijl positief te veranderen. Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in.

Deel dit bericht op:

Wellicht ook interessant

Scroll naar boven

Founder & Leefstijlcoach

Berkay Arslanoglu

Met hartstocht zet ik mij in voor mijn werk. De ontmoetingen met verschillende mensen zijn voor mij een ware bron van vreugde. Elk individu heeft zijn of haar unieke verhaal, en ik ben er altijd om als kompas te dienen, om energie te geven en om te luisteren. Ik koester de momenten waarop ik iemands gedachten mag horen en geniet van het gezamenlijk slechten van obstakels. Angsten omarm ik met open armen, begeleid ik met zorg, en help ze te transformeren tot kracht.

Daarnaast ben ik een gepassioneerde sportliefhebber. Mijn voornaamste focus ligt op het persoonlijk coachen, verzorgen van trainingen, het opstellen van op maat gemaakte voedings- en trainingsprogramma’s, en het bieden van persoonlijke begeleiding aan degenen die het uiterste uit zichzelf willen halen.

”Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.”

 

In mijn jeugd had ik de droom om profvoetballer te worden. Een korte tijd speelde ik bij de jeugdopleiding van Vitesse. Echter, een ernstige knieblessure gooide roet in het eten. Dat moment markeerde een keerpunt in mijn leven, omdat ik de kracht moest vinden om mijn blessure om te buigen naar iets positiefs. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven groeien en mijn horizon blijven verbreden tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn blessure heeft me geleerd het menselijk lichaam fysiek en mentaal beter te begrijpen. Deze inzichten heb ik geïntegreerd in mijn trainingen en manier van coachen en hanteer ik vandaag de dag in de praktijk bij Optimaal Leefstijl. Mijn doel is om mensen met effectieve technieken efficiënter te laten trainen, een correcte lichaamshouding bij te brengen en hen te laten ervaren hoe sterk we wel niet kunnen zijn door onze mindset te versterken. Hierdoor worden ze sterker, fitter en ontwikkelen ze een dieper begrip van hun eigen lichaam. Ik transformeer zwaktes en tekortkomingen in de houding tot sterktes en pluspunten.

Wie weet kruisen onze wegen in de echte wereld, en dan kunnen we samen verder praten over onze gedeelde interesses en doelen.